Garage på plats

Idag efter jobbet var vi ute vid huset igen, när vi kom i kurvan såg vi direkt att vårat garage nu är på plats! Det ser större ut än vad vi hade trott, det verkar ju lovande. Här kommer lite bilder på mästerverket

 

I övrigt så hade målarna varit på plats. De både smårummen var målade vad vi kunde se. Likaså arbetsrummet och sovrummet. Ska bli spännande att se när tapeterna börjar komma på plats.

 

På söndag kommer min lilla mamma hit och då ska vi, förutom fira morsdag, åka ut till huset för att inspektera. Hon har inte sett huset sedan det levererades i februari så det ska bli roligt att visa henne framstegen "live" och inte bara på bloggen.

 

Jag har lyckats säga upp vårt teliaabonnemang (bredband och telefon) med 3 månaders uppsägningstid trots att vi har bindningstid kvar. Det finns stadsnät ute vid huset som vi ska dra in och Telia finns inte som leverantör då så det var ju bra att vi slapp ha dubbla kostnader ända tills i mars 2012.

 

Vi har rensat i förrådet och var i väg till tippen med ett lass skräp i söndags. Otroligt vad mycket skräp man kan samla på sig på två år. Vi tog även fram flyttkartongerna vi hade för vi tänkte att vi kanske skulle börja packa så smått. Jobbigt att ha en massa kartonger framme men katterna är i alla fall glada. De gillar ju som bekant att tugga kartong. Och bo i kartong. Och slåss i kartong. Det kommer bli enkelt att flytta dem, vi får bara se till att de inte tuggar sig ur kartongen...

 

 

 

Imorgon är det 21 dagar till slutbesiktning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0