En gång i månaden.

Jag är ingen aktiv bloggare precis. När jag kollar efter så ser jag att jag uppdaterar bloggen ungefär en gång i månaden. Det beror väl på att det inte händer så mycket på "byggfronten" just nu, inte hos oss i alla fall. På vår gata händer det dock en del. Hus nr 9 kom på plats för ett par veckor sedan och våra grannar mittemot flyttade in förra helgen. På tomten till höger om oss har de börjat gräva och markerat ut huset så de ska väl sätta igång med grunden när som helst. På gatan rakt över oss så har de under gårdagen monterat byggställning runt en grund så där ska det väl komma en lastbil lastad med hus när som helst. Det är spännande att se ett bostadsområde växa fram!

 


Idag har jag varit hemma från jobbet p g a halsont och huvudvärk. Jag har under en tid haft ont i nacken på morgonen så jag tror att jag ska besöka en kiropraktor eller liknande för att få ordning på detta...

 

M har kommit hem från jobbet i Chile. Det är skönt att vara tillsammans igen. Det blir väldigt långsamt att vara ensam hemma så länge. Men jag tror att det är nyttigt att få sakna varandra lite också.

 

I helgen som gick var min rara vän J här med sin lille pojke Viktor. Det var sååå trevligt. Viktors pappa var på jobbäventyr så jag passade på att vara med och ta hand om mitt lilla "fadderbarn". Tyvärr blev lillen lite sjuk sista natten så mamman var trött eftersom hon inte fick sova...

 

I söndags när J och lillen åkt hem så passade Martin på att röja i garaget så vi skulle få in släpkärran där. Den tar ju så mycket plats när det står på uppfarten. Jag passade på att fixa lite i datarummet men konstaterade rätt snabbt att vi behöver införskaffa FÖRVARING! Våra garderobsdörrar står i ett av de smårummen och väntar på att få bli monterade i garderoberna. Vi behöver köpa förvaring och sånt till klädkamrarna så att det går att få lite mer ordning där. M vill köpa förvaring till garaget men då måste vi ju först isolera där... Ja, nog har vi att göra.

 

Annars har vi väl boat in oss här inne, till stora delar i alla fall. 29e ska inviga huset med fest!

 
RSS 2.0