Stomrest!

Nu står huset på plats. Takpappen är lagd och idag har hela tjocka släkten (ja nästan i alla fall) varit ute och inspekterat bygget.

Jag och M åkte ut till huset i fredags kväll vid 22 då han kom hem från Norge. Då var snickarna fortfarande kvar, de hade precis fått upp takpappen. Det snöade som tusan i fredags förmiddag så då hade de inte kunnat jobba men taket, de var tvugna att avvakta snöfallet. Tack för det! De hade täckt taket och höll på med lite annat småpill under tiden. Stormen på torsdagen och snöfallet på fredagen gjorde att det tog lite längre än planerat för dem att få huset färdigt och tätt.

Här kommer en liten "rundtur" runt huset. (Vi går högervarv)


Entrén. Fönstrena till vänster är köksfönster och till höger om entrén är tvättstugan. Ni får föreställa er den röda dubbeldörren.


Groventrén till tvättstugan. Badrum och vårat sovrumsfönster.


Sovrum, dusch/WC och sovrum.


Vardagsrum. Här i vinkeln blir uteplatsen på baksidan.


Vardagsrum, den del som vi tänkt ha som "matsal".


Altandörrarna från köket. Här blir vår uteplats på framsidan
.

I helgen har jag haft födelsedagskalas i dagarna två så det är inte undra på att vi är lite trötta nu. Blir en lugn kväll i TV soffan. Undra om vi håller oss vakna till Wallander...

Kommentarer
Postat av: Johanna

Va roligt att hitta ett till par från Nyköping som håller på och bygger. Hoppas det går bra för er! Lycka till med bygget! Mvh Johanna

2011-02-08 @ 20:45:15
URL: http://stensborg.blogg.se/
Postat av: Ulla

Hej!

Vi har också funderingar på att bygga ett Hasseludden eller liknande hus i samma område som er! Vi ser med spänning fram emot att få se hur ni får till det!

Mvh

Ulla

2011-02-09 @ 18:50:08
Postat av: Sandra

Vad fint det blir!! Älskar färgen ni valt på alla fönster. :-) Vi kanske har hittat en tomt och vi ska bygga Villa Emyhill, Vårgårdahus. Det ska Johanna ovanför också göra, men med deras egen prägel. Jag hittade hennes blogg tidigare. Bloggvärlden är liten!



Jag måste få komma och kolla sen. :-)



Kramar Sandra

2011-02-10 @ 17:30:20
URL: http://www.projektvilla.bloggplatsen.se
Postat av: Anna-Karin

Vad spännande Ulla! Har ni köpt tomt eller funderar ni ännu?

2011-02-12 @ 20:52:26
URL: http://varthusprojekt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0