Back to business.

Semestern är över och vi jobbar igen. Vi har haft en skön semester med målning och en semestertripp till Italien.

 

 

Vi har nu jobbat i 2 veckor och det är märkligt hur snabbt man kommer in i vardagen igen. Det är ganska skönt med vardag och rutiner faktiskt. Nu längtar jag lite till hösten så vi får vara inne och boa in oss lite i huset.

 

Målningen är fortfarande inte riktigt klar, vi håller på att måla fönsterfoderna och knutarna. Vilken tid det tar! Och speciellt nu när man bara har några timmar på kvällen på sig. Det känns som om vi inte kommer någonstans. Men men... ingen brådska. Det blir väl klart så småningom.

 

Vi väntar på att "grävarna" ska komma tillbaka hit till området så att vi kan prata med dem om de kan hjälpa oss att gräva för poolen och även sätta l-stöd som stödmur utåt vägen. De skulle komma någon gång under augusti och börja markarbetet på någon tomt. Vi får hålla utkik efter dem.

 

Det är en hel del att fixa med på tomten kan jag lugnt säga. Men vi kommer liksom inte vidare innan poolen är klar. Så det blir väl till nästa sommar vi får fixa med altan osv. Kanske kan vi fixa gräs då också? Vore fint.

 

Ha en skön kväll!

RSS 2.0