Konferens i Stockholm.

Har varit i Stockholm på ungdomsstyrelsens rikskonferens tisdag och onsdag. Konferensen var på Munchen bryggeriet och Stockholm visade upp sig från sin bästa sida. Kalla soliga dagar, vi spande på stadshuset och Norrmälarstrand under lunchen i Mälarsalen. Vackert.Vi bodde på Hotell Rival. Mycket trevligt hotell måste jag säga. Trevliga rum, sköna sängar med "kuddmeny". Man kunde se TVn från duschen och även höra ljudet eftersom det fanns högtalare i badrummet. Kanske något att tänka på till huset? :)


Man kunde se TVn från fönstret i duschen. Högtalare fanns också.

På kvällen var det middag och dans. Årets ungdomskommun utsågs, Grattis Borås! En underbar kille från Mora, Christoffer(?) 15 år underhåll oss med sång och keyboard. Imponerande, en ung kille som verkligen kunde underhålla och ta för sig på scenen! Han fick stående ovationer efter alla (tre) låtar.

Konferensen avslutades med Pär Johansson från Glada Hudik teatern. Fantastisk som vanligt. Vilken engagerad och inspirerande människa! Man skrattar och gråter om vartannat när man hör Pär berätta om killarna och tjejerna (skådespelarna) som är med i teatern. Glada Hudik teatern ska turnera i Sverige med sin "Elvis" föreställning under nästa år. Jag ska gå och titta, gör det ni med! Normalstörda som utvecklingsstörda, alla mår bra av att lyssna på Pär! 

Imorgon kväll ska vi ha personalfest på jobbet. Jag är med i festkommittén. Hoppas allt går i lås.
Kommentarer
Postat av: Danne

Jag har också varit på en konferens på München bryggeriet i Stockholm. Det var för 2 år sedan.

Mycket bra ställe att ha en konferens på, med bra konferenslokaler och nära till hela Stockholm.

/Danne


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0