Slutgiltiga ritningar.

Jag lägger här upp de slutgiltiga ritningarna på huset. Utsidan och planlösningen. Ni får ursäkta den urusla bildkvaliteten men jag kom inte på något annat sätt än att fotografera ritningarna eftersom vi bara har dem i pappersform.


Överst: Baksidan sovrum, vardagsrum och matplats. Nedanför: Groventrén, badrum, vårt sovrum.


Överst: Matplats, kök, entré och tvättstuga.
Nederst: Allrum, matplats och vardagsrum.


Planlösningen. Ändringar vi gjort: Förlängt köksbänken under fönstret. Flyttat kaminen (stod förut där vi tänkte ha matplatsen), satt skjutdörr mellan vardagsrum och allrum. Satt badkar i stora badrummet.

Hoppas bilderna går att tyda.

Förresten, personalfesten blev lyckad.

Idag har jag köpt laserpekare åt kissarna, Ninja vaknar ju klockan 05 varje morgon och tycker att vi ska gå upp. Nu ska här lekas så hon är trött på nätterna och vill sova lika länge som vi... Vi har provlekt med laserpekaren och den verkar vara en succé, de gillar ju att jaga flugor så att jaga en liten röd prick som kan försvinna spårlöst är tydligen väldigt underhållande. Varning! Man måste vara väldigt försiktig så man inte råkar lysa kissarna (eller någon annan) i ögonen eftersom synen kan skadas då. Men förutom det så är det är fantastisk leksak!

Vi var på byggsamråd i fredags. Det gick bra och vi fick lära oss en hel del matnyttigt. Samtidigt blir man ännu mer nervös när man hör hur mycket som kan gå fel... Men, det blir nog bra! Gäller att ha koll på läget bara.

Nu ska jag busa med kissarna.

Ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0