3 februari.

3 februari, varje år, fyller jag år. Nästa år kommer jag få en STOR födelsdagspresent.
3 februari 2011 är det precis ett år sedan jag sålde pappas hus.
3 februari 2011 är dagen då vårat hus levereras!


Spännande besked från A-hus.

Vi var på tomten idag och träffade säljaren och mark-killen Jonas. Vi gick igenom vad som ska göras på tomten innan huset levereras. Det är lite mur som ska muras för garaget, det ska fyllas lite osv.

Nu sitter vi i soffan och läser igenom generalentreprenadskontraktet (väldigt långt ord). Det är ju viktigt att hålla koll på vad som ska ingå i entreprenaden och vad som vi får bekosta extra. I kontraktet står det att huset ska stå klart för slutbesiktning 17 juni 2011. Det verkar som om vi får fira midsommar i huset!

Ett hus i vårat område blir slutbesiktat på fredag så familjen får flytta in i helgen. Det är det första huset som står färdigt. Det andra huset i området levererades igår och idag när vi var där höll de på som bäst att sätta upp väggarna och takstolarna på övervåningen. Säljaren sa att våran närmsta grannes hus levereras v 50 så nu börjar det röra på sig i området. Ska verkligen bli spännande att se hur huset "ploppar upp" här och där. Ska bli spännande att bo i ett alldeles nytt bostadsområde...

På återseende.

Kommentarer
Postat av: Carin

Hej,

Kul att du hittade till vår blogg. Lycka till med byggandet! Vår erfarenhet är att det är väldigt skönt att ha helentreprenad, ifall det strular.

/Carin

2010-11-03 @ 20:08:12
URL: http://www.carinpeter.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0