Bekymmersfritt bilägande?

"Woho! Vi har beställt en ny bil! En Hyundai IX35... Äntligen ska vi få byta bil."

Detta var i mars i år. Leveransen för bilen beräknades till maj. MAX till juni. Kändes bra att det inte skulle ta så lång tid att få bilen. Trodde vi.

Nu är det 18 oktober och bilen lyser med sin frånvaro. Fick i lördags höra av säljaren att vår bil tillverkas i oktober och alltså kan levereras i november. Jag tror det när jag ser den.

I förra veckan fick vi ett brev från Hyundai. En förklaring till varför de inte lyckas tillverka bilarna som de beräknat. IX35:an har blivit en försäljningssuccé och därför hinner de tyvärr inte tillverka bilarna i den takt som de skulle behöva. Bla bla bla. Som plåster på såren fick vi ett Deli Card. Vi kan beställa t ex hjortfilé, löjrom eller chokladpraliner. Valet är vårt. Det är ju fantastiskt! (Ironin kanske lyser igenom lite).

I slutet på brevet stod Hyundai's slogan "Hyundai - Bekymmersfritt bilägande". Ja, det är då jävla bekymmersfritt när man inte ens har någon bil, det kan jag lova!

Trots allt så längtar vi tills vår IX35:a kommer. Vi vill ju se att Hyundai håller vad de lovar. Tills dess får vi väl festa på löjrom!

 
Bild lånad från www.hyundai.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0