Huset.

Ett snabbt inlägg bara eftersom vårat internet hemma inte fungerar. Här är en bild från A-Hus hemsida som visar hur vårat hus är tänkt att se ut när det är klart. Inte samma färgsättning men i alla fall.Här är planlösningen (vår är dock spegelvänd från denna). Jag kommer att försöka lägga ut lite smaskiga bilder på hur köket är tänkt att vara i vårt hus för vi har gjort en del ändringar från orginal ritningen.


Ikväll ska vi som sagt träffa säljaren. Vi har anlitat en kvalitetsansvarig och bygglovet är klart så vi börjar komma en bit på väg.

På återseende.

Kommentarer
Postat av: torgny ahlqvist

En liten fråga på originalritningen är det inte en vinkel i köket har ni valt ritat en det själva?Stängt igen ut i hallen med andra ord. Fundera själva på att göra likadant. Ska bli kul att fortsätta at tfölja er blogg då ni är före oss i byggandet.

2010-10-10 @ 15:01:43
Postat av: Anna-Karin

Hej Torgny!Jag är inte riktigt säker på hur du menar... vi har inte gjort några ändringar från ovanstående ritning förutom att vi förlängt bänkskivan i köket så att vi får en sittbänk under fönstret i köket. Du kan s fler bilder på köket om du klickar på "kök" under kategorier. Ska ni också bygga ett Hasseludden? Vart bygger ni?MvhAnna-Karin

2010-10-18 @ 10:16:09
URL: http://varthusprojekt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0