Semester, garage och lägenhet.

Har nu kommit hem från en välbehövlig semester i Åre. Vi har haft en härlig skidvecka med både slalomåkning och turåkning. Tyvärr härjade det magsjuka i vår lite isolerade fjällstuga men jag tror att alla ändå var nöjda med semestern. Vi hade en kanonfin dag då vi gick på tur vid Storulvån. De andra dagarna bjöd på lite varierande väder med både blåst, sol, dimma. Det fanns ganska bra med snö i pisterna men på eftermiddagarna så blev det väldigt uppkört.

 

Idag var vi ute vid huset och pratade med målarna. Vi lämnade över vår färgkodade planritning så de vet var de ska måla med vilken färg och vilken tapet som ska sitta var. De var imponerade över vår ritning och förhoppningsvis så kommer all färg att bli på rätt ställe...! Just nu håller de på att spackla väggarna och taken för fullt. Ikväll när vi åkte förbi hade de satt massa plast på insidan av fönstrena, kanske för att undvika slipdamm? Vad vet jag.

 

 

 

Vi har nu bestämt oss för att låta vår snickare bygga vårt garage i lösvirke. Det blir natuligtvis dyrare än om vi hade köpt en byggsats och byggt själva men å andra sidan så kommer vi få garaget klart tills vi flyttar in och det är väldigt välbehövligt. Vi kommer definitivt att behöva allt extra förvaringsutrymme som ett färdigt garage innebär. Tänk bara alla grejer som vi nu har i förrådet som vi absolut inte vill ha INNE i huset. Jag tror att det kommer att vara värt de extra pengarna. Grunden till garaget är gjuten och de håller på att mura stödmuren i bak-kant. Snickaren har räknat att det ska ta ca 2 veckor för honom och en kollega att bygga garaget när de väl sätter igång.

 

 

Idag har vi varit och skrivit på köpekontakt för lägenheten. Det är ett par i samma ålder som kommer att köpa lägenheten och det känns jätte bra. Vi hoppas att de kommer att trivas lika bra som vi har gjort. Skönt att ha lägenhetsförsäljningen avklarad, nu är det bara flytten kvar. Känns som att vi i rask takt bockar av saker på "saker att göra innan inflytt-listan".

 

På torsdag ska vi säga farväl till mormor. Sedan väntar några lugna lediga dagar i påsktiden.

Må gott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0