Helgen som gått.

Vi har haft en liten långhelg. Vi slutade efter lunch i fredags eftersom vi skulle åka upp till Yasuragi Hasseludden. Vi passade på att åka ut till huset innan vi for till Stockholm. Vi har ju inte lyckats åka dit på dagtid sedan stomresningen. Den ena snickaren var på plats så han visade oss runt lite i huset. Han berättade bl a att allt gått som det är tänkt även om det är jobbigt att arbeta när det är så kallt. På tisdag nästa vecka kommer takpannorna så i fredags hade de varit tvugna att skotta taket för att kunna spika läkten.

Han visade också vindsluckan... Fin! :)

Här kommer lite bilder inifrån huset.


När vi kollat klart vid huset så åkte vi iväg upp till Stockholm och Yasuragi Hasseludden. Vistelsen där gjorde oss inte besvikna. Vi badade i källorna och tvagade oss ordentligt. På kvällen så åt vi en jättegod japanska 4 rätters middag bestående av bl a sushi, kycklingdumplings och reninnanlår med friterade risbollar. Till det drack vi två olika sorters saké, japansk öl (Sapporo) och rött vin. Jag kan säga att vi var alldeles lagom dåsiga efter all badning och dricka när vi la oss vid 22.30...


 

Igår när vi checkade ut från yasuragi åkte vi till Kista för att gå på Äntligen Hemma mässan. Mässan var ingen höjdare tyckte vi, svårt med parkeringen, jätte lång kö och en massa folk som trängdes överallt. Vi var väl där 40 minuter och sedan gav vi upp och tänkte åka till det stora blågula varuhuset i Barkarby. Vi hamnade istället på Stockholm Quality Outlet och Himla butiken gjorde oss inte besvikna. Vi skippade varuhuset och åkte belåtna hemåt Nypan igen.

Må så gott. Det gör vi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0