Våra soldyrkare ♥

Det var inte bara jag som trivdes idag. Kissarna njöt av solen ute på balkongen. De tycker att det är så härligt nu när det börjar bli varmt i solen och de kan ligga ute på mattan på balkongen och jäsa. Och spana efter fåglar.


Ida


Ninja fick kli i örat.


Nu sitter jag i soffan och väntar på att M ska komma hem från garaget. Vi skulle ju käka entrecote som vi tog fram ur frysen igår. Vi har dock inte så många tillbehör så vi skulle egentligen behöva åka och handla innan. Men nu börjar magen kurra så snart finns ingen tid att handla. M måste skynda sig hem!

Denna vecka har inte varit någon lysande GI-vecka eftersom vi har haft så mycket rester kvar från födelsedagsfirandet förra helgen. Nu är dock allt uppätet och nästa vecka tar jag nya tag. Sedan jag startade med GI i månadsskiftet oktober/november har jag gått ned 7,9 kg. Jag har några kilon kvar innan jag är helt nöjd men jag är fantastiskt stolt över mig själv redan nu.

Nu måste jag jaga på M lite innan jag hungrar ihjäl!

Kommentarer
Postat av: Sandra

haha Du har då verkligen pli på din man du! Johan och jag är båda konflikträdda så vi brukar komma fram till en gemensam lösning. :-)

Jag vill köra Gi och denna vecka ska jag f-n i mig börja, precis som du. 7,9 kg är hur bra som helst så du ska verkligen vara stolt. :-)Kram kram

2011-02-12 @ 19:05:14
URL: http://www.projektvilla.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna Jedborg

Är imponerad av att du har gått ner så mycket! Behöver lite tips sen från dig tror jag. Själv så går jag bara upp :)

Puss å kram

2011-02-13 @ 12:35:46
Postat av: Anna-Karin

Lilla Johanna... Du SKA ju bara gå upp! :)

2011-02-13 @ 13:45:22
URL: http://varthusprojekt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0