Plattan gjuten.

Nu är plattan gjuten. Vi var där och inspekterade i helgen tillsammans med Ms föräldrar och syster med familj. Allt såg bra ut. Känns fantastiskt och samtidigt lite overkligt att det snart kommer att finnas ett hus på tomten. Vårt hus. På vår tomt! <3


Formen för grunden på plats för ca 2 veckor sedan. Alla rör till vatten och avlopp sticker upp.


Närbild på formen


Förra veckan blev plattan gjuten. Bilden är tagen från "vårt" lilla berg på baksidan.

M måste åka tillbaka till Norge nästa vecka så jag får övervaka stomleverensen av huset på egen hand. Jag hoppas det ska gå bra. Och håller tummarna för vackert väder. På torsdag nästa vecka smäller det, då kommer huset!

Annars är det just nu ganska rörigt med det mesta, mycket att göra på jobbet, mycket att fundera på som försäljning av lägenheten mm. Det kommer en mäklare i nästa vecka för att värdera lägenheten.

Säljaren ringde idag och undrade om vi ville byta upp vår ugn till en annan modell eftersom det visat sig att display-färgen på micron och ugnen är olika. Microns display är blå-vit och ugnens är röd. För 700 kronor till skulle vi få en ugn som är samma serie som micron. Kör på det. Jag tog beslutet på egen hand och M tyckte att det var bra. Han skulle förmodligen inte kunnat sova om vi hade haft olika färg på displayerna. Snacka om i-landsproblem.

8 dagar till husleverans...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0