Inflyttade!

Äntligen bor vi i huset. I en vecka har vi bott där. Fantastiskt!

Besiktningen förra fredagen den 17:e gick bra. Det blev endast två anmärkningar, lite färg som hamnat på fönsterbrädan i vardagsrummet och några skugglister som hade lite för stor springa upp mot taket. Annars var allt tipptopp. Jag återkommer med lite bilder.

Något som inte var så tipptopp inflyttningshelgen i huset var värmepumpen. Den la av och började larma. Det blev kallt i huset och inget varmvatten. Jag ringde entreprenören på fredagkvällen och han lovade att skicka dit någon på måndagen. Vi var i lägenheten och duschade på söndagen och sedan kom elektrikern på måndag och luftade systemet och värmepumpen funkade igen. Skönt. Han ska komma tillbaka denna vecka för att få ut den sista luften som kan finnas kvar i systemet.

I torsdagskväll invigde vi badkaret. Det var tillräckligt stort för oss att bada båda två. Ninja satt på kanten och tittade på. Hon undrade nog varför vi låg där och plaskade. När vi badat klart och tappade ur vattnet så blev det sjö på golvet. Vi slet bort fronten och jag stoppa ned handen i avloppet. Det var helt igensatt av spackelklumpar. När allt spackel var borta så försvann vattned kvickt ned i avloppet. Vi kan i alla fall konstatera att vi har väldigt bra fall på golvet i badrummet. Golvet blev dessutom väldigt rent. Inte illa pinkat för en torsdagskväll.

Idag kommer mamma hit på "semester". Vi ska ordna fram färg så hon kan börja måla... det är ju en bra sysselsättning eftersom vi fortfarande arbetar denna vecka. Men på fredag tar vi också semester!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0