Lite nya inköp.

Idag har vi varit på IKEA och shoppat lite. Som familymedlem så har man rabatt på några matplatser fram tills måndag, det passade oss utmärkt eftersom vi var sugna på att köpa lite nytt inför flytten.

Dessa blev dagens inköp:

 

 

 

 

Liatorp och Ingolf ska vi ha i köket och Norden och Norrnäs ska vi ha i matsalsdelen. Totalt blev det 2 bord och 12 stolar. En bra skörd.

 

Vi har varit och fönstertittat ute i huset i veckan. Garaget har fått takpannor och garageport. Alla väggar verkar vara målade och väntar bara på att tapetseras på vissa ställen. Utebelysningen är på plats, likaså spottarna i kökstaket och armaturerna i badrummet. Alla lampknappar och uttag ser också ut att vara på plats. Dock saknar vi ett datauttag i sovrummet vad det verkar. Ska ta också skicka ett mejl till elektrikern så de kan fixa till det.

Sen saknas köksfläkten och luckorna till vitrinskåpet också. Hoppas de kommer innan slutbesiktning.


14 dagar till slutbesiktning! Kommentarer
Postat av: Johanna

VA SPÄNNANDE!! Snacka om att ni SNART får flytta in. Vilket datum får ni nyckeln? :)

Kram Johanna

2011-06-02 @ 22:32:11
URL: http://stensborg.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ojoj, då är det verkligen bara 14 dagar kvar!!! :) Nää, berget är inte väck ännu. De kommer spränga torsdag (9/6). Dom kommer sen kort därefter sätta igång med grunden. Eftersom huset kommer under semesterperioden så gör dom grunden innan sommarn så det inte blir panik.Johanna

2011-06-03 @ 16:16:02
URL: http://stensborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0