Byggställningarna borta.

Tiden flyger fram. Ännu en helg har gått. Vi har städat och röjt i lägenheten inför fotograferingen imorgon för försäljningen. Tvättat fönster, kånkat ner grejer i förrådet mm. Vad mycket saker vi har samlat på oss! Vi måste göra oss av med mycket innan flytten.

Igår var vi ute vid huset och hade kaffepremiär. Vi hittade en bit takpapp som låg och skräpade så vi satte oss på den mot väggen på framsidan och drack vårt medhavda kaffe. Härligt!


Idag åkte M till Umeå för att jobba. Nu är jag gräsänkling i nästan två veckor, det är tråkigt. Jag passade på att åka till rara T och lilla Rasmus i förmiddags. Det blev en promenad och fika i solskenet innan jag åkte hem för att fortsätta med städning och piffning i lägenheten.

Vi har nog bestämt oss för kakel nu. I hallen blir det ett matt grått golv från Golvabia. I badrummen blir det matt grått golv från Konradssons, vita kakelplattor på väggarna och en fond med metallic-plattor från Golvabia. Ska visa några bilder sedan.

 

Vi kommer nog ha lite sjöutsikt från vår baksida, i alla fall från fönstrena i de mindre sovrummen. Annars skymmer detta lilla berg sikten från vår blivande altan. Men berget är ju alldeles underbart, där kan man se hela stadsfjärden och där kommer vi nog sitta och mysa i sommar.

 

Ha en fin söndagskväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0