Utebelysning och badrumsbelysning.

I helgen var vi på IKEA för att provligga sängar. Det var naprapater på plats så vi fick bra hjälp.  Vi hittade en säng som vi båda ligger bra i och det verkar ju lovande. Det bästa var att allt verkar finnas att beställa via "IKEA handla hemma" så vi slipper ta med släp till det stora varuhuset... Vi beställer det lagom tills vi ska flytta så blir det lite mindre för oss att släpa på.

Vi stannade till på Ljusexperten brevid IKEA också. Där hittade vi äntligen en lämplig armatur till badrummet. Vi tvekade inte utan slog till på en gång. Armaturen kommer från Belid, heter Domino och kostade runt 1400 kronor. (Jag kommer inte ihåg exakt)

 Vi har nu också bestämt oss för fasadbelysning. Det blir vita Modena från Konstsmide, de kostar ca 430 kronor styck. Bra pris tycker vi. Vi kommer att behöva 6 st till huset och kanske 2 st till garaget.

 

Nu tror jag att de flesta beslut är fattade avseende saker som vi måste köpa eller bestämma innan vi ska flytta in. Det känns skönt. På IKEA hittade vi en hel del nya möbler som vi måste fundera på men det får bli en annan gång...

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0